Prevent nije uspio prodati imovinu

Bez autora
Aug 22 2011

Dražba za imovinu slovenske tvrtke Prevent Global u stečaju, održana u petak, nije bila uspješna. Zainteresiranih kupaca nije bilo, potvrdio je stečajni upravitelj Boris Kastivnik. Dodao je kako će u skladu sa zakonodavstvom predati novi prijedlog za prodaju, a po kojoj cijeni, zasad ne zna. Istaknuo je kako u svakom slučaju tu imovinu moraju prodati. Zemljišta s proizvodnim i poslovnim prostorima u mjestu Radlje ob Dravi ovog je puta bilo na raspolaganju za 2,8 milijuna eura. Riječ je o prostorima koje trenutno unajmljuje Boxmark Leather čiji je direktor Marjan Trobiš izjavio kako su zainteresirani za kupnju imovine, ali ne po predloženoj cijeni.

Prevent nije uspio prodati imovinuDražba za imovinu slovenske tvrtke Prevent Global u stečaju, održana u petak, nije bila uspješna.  

Zainteresiranih kupaca nije bilo, potvrdio je stečajni upravitelj Boris Kastivnik. Dodao je kako će u skladu sa zakonodavstvom predati novi prijedlog za prodaju, a po kojoj cijeni, zasad ne zna. Istaknuo je kako u svakom slučaju tu imovinu moraju prodati.

Zemljišta s proizvodnim i poslovnim prostorima u mjestu Radlje ob Dravi ovog je puta bilo na raspolaganju za 2,8 milijuna eura. Riječ je o prostorima koje trenutno unajmljuje Boxmark Leather čiji je direktor Marjan Trobiš izjavio kako su zainteresirani za kupnju imovine, ali ne po predloženoj cijeni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik